Werken als

verpleegkundige

We delen graag verhalen van onze verpleegkundigen en over onze verpleegkundigen. Over de zorg en het onderzoek, en we laten zien hoeveel carrière- en opleidingsmogelijkheden het UMCG verpleegkundigen biedt.    
Video bekijken Scannen

Wall of Nursing

Wat drijft onze verpleegkundigen en waar willen ze naar toe? De ontwikkelingen, acties en wensen zijn gebundeld en tot leven gebracht in de Wall of Nursing. Bekijk de onthulling in de bovenstaande video en lees meer over de Wall of Nursing

Hoe leidt het UMCG op?

Na een goede, vooral theoretische basis leer je het vak van verpleegkundige het best in de praktijk; van en met collega’s. Tenminste, zo denken wij er in het UMCG over. Samen met opleidingsinstellingen organiseren we dan ook leren-werken routes (opleidingstrajecten) op verschillende niveaus. In deze trajecten speelt de (leer)afdeling een grote rol: de plek waar je theorie in praktijk brengt en door te doen je kennis aanscherpt. Je leert het vak van ervaren UMCG-collega’s en zij leren weer nieuwe dingen van jou. Hoe we dat doen, verschilt per leertraject.

Lees meer over:

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over werken bij het UMCG.

Nina Venrooij
Team recruitment