Ontdek je mogelijkheden als

UMCG Verpleegkundige

Je werkt al meerdere jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis. Je hebt een leuk team, en je haalt nog steeds voldoening uit het helpen van je patiënten. Er zijn patiënten die extra indruk maken, en soms wordt het erg complex; dan gaat de patiënt naar het UMCG. En daar… wil jij bij zijn! 

Ontdek je mogelijkheden

Je bent misschien wel toe aan een volgende stap in je loopbaan. Een nieuwe uitdaging, meer verdieping in een specialisme. Hoe ontdek je welke mogelijkheden er zijn? Van het UMCG weet je vooral dat het groot is, hoe vind je daar het specialisme en team wat bij je past? 
Video bekijken Scannen

Een goede start van je UMCG loopbaan

Wij zorgen voor een goede start, je wordt samen met andere nieuwe verpleegkundigen ingewerkt. Zo kom je meteen in een netwerk van verpleegkundigen die ook net starten in het UMCG. Je deelt je ervaringen, en komt elkaar weer regelmatig tegen.

Op de verpleegafdeling krijg je een buddy, iemand die je wegwijs maakt en voor jou beschikbaar is als eerste aanspreekpunt. Je werkt altijd met een ervaren UMCG verpleegkundige samen, totdat je zover bent om het zelfstandig te doen. Dit is dus op het moment dat jij eraan toe bent.

Leren zit in onze natuur, dus ook nadat je volledig bent ingewerkt en zelfstandig meedraait in het team blijf je je ontwikkelen. Dat is typisch UMCG, we leren zelf en we leren anderen. Begeleiding van stagiaires, inwerken van nieuwe collega’s, het is allemaal onderdeel van ons werk.

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over het werken bij het UMCG.

Sandra Team Recruitment