Rodney header
Ontdek je mogelijkheden als

UMCG Verpleegkundige

Je werkt al meerdere jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis. Je hebt een leuk team, en je haalt nog steeds voldoening uit het helpen van je patiënten. Er zijn patiënten die extra indruk maken, en soms wordt het erg complex; dan gaat de patiënt naar het UMCG. En daar… wil jij bij zijn! 

Ontdek je mogelijkheden

Je bent misschien wel toe aan een volgende stap in je loopbaan. Een nieuwe uitdaging, meer verdieping in een specialisme. Hoe ontdek je welke mogelijkheden er zijn? Van het UMCG weet je vooral dat het groot is, hoe vind je daar het specialisme en team wat bij je past? Kom met ons in gesprek.
Video bekijken Scannen

In gesprek over jouw loopbaan als verpleegkundige

Kirsten en Rodney zijn goed op hun plek op de verpleegafdelingen waar ze werken. Maar hoe ontdek je wat voor jou de beste plek is? Er zijn zoveel verschillende teams en specialismen, welke past bij jou? Kom met ons in gesprek.
 
  • In een gesprek van ongeveer een half uur praten we met jou over wie je bent, wat je wilt en wat het UMCG jou te bieden heeft.
  • Wil je daarna verder met je ontdekkingstocht, dan organiseren wij één of meerdere meeloopdagen. Zo kun je zelf de sfeer ervaren en kennis maken met het specialisme.
  • Wanneer jij eraan toe bent om de stap naar het UMCG te maken, bieden we je direct een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren is aan jou, tussen de 24 en 36 uur per week, wat jij graag wilt.

Maak een afspraak

  • Ontdek jouw mogelijkheden
  • Leer meer over de teams in het UMCG
  • Maak kennis met verpleegkundigen
Kom met ons in gesprek

Een goede start van je UMCG loopbaan

Wij zorgen voor een goede start, je wordt samen met andere nieuwe verpleegkundigen ingewerkt. Zo kom je meteen in een netwerk van verpleegkundigen die ook net starten in het UMCG. Je deelt je ervaringen, en komt elkaar weer regelmatig tegen.

Op de verpleegafdeling krijg je een buddy, iemand die je wegwijs maakt en voor jou beschikbaar is als eerste aanspreekpunt. Je werkt altijd met een ervaren UMCG verpleegkundige samen, totdat je zover bent om het zelfstandig te doen. Dit is dus op het moment dat jij eraan toe bent.

Leren zit in onze natuur, dus ook nadat je volledig bent ingewerkt en zelfstandig meedraait in het team blijf je je ontwikkelen. Dat is typisch UMCG, we leren zelf en we leren anderen. Begeleiding van stagiaires, inwerken van nieuwe collega’s, het is allemaal onderdeel van ons werk.

Kom met ons in gesprek.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Marianne 
Team samenwerven