Werken op de 

Intensive Care

Ben je flexibel, leergierig en kan je snel inspringen op wat er gebeurt? Dan is werken op de Intensive Care misschien wel iets voor jou!

De Intensive Care 

De Intensive Care Volwassenen (ICV) van het UMCG is een zelfstandige afdeling waar patiënten die intensieve zorg en behandeling nodig hebben worden opgenomen. De ICV beschikt over 35 IC bedden, verdeeld over 3 locaties en heeft ook een Mobiele Intensive Care Unit (MICU). IC-verpleegkundigen vervullen in het ziekenhuis een consultatieve rol.

Op de 3 ICV locaties worden patiënten met chirurgische, interne, neurochirurgische, thoraxchirurgische en traumatische aandoeningen en patiënten na orgaantransplantaties, verzorgd en behandeld. De ICV fungeert ook als regionaal en landelijk verwijscentrum voor IC-patiënten met multi-orgaan falen, beademingsproblematiek, ernstige neurologische aandoeningen en ernstige infectie/immuunziekten. Per jaar behandelt de ICV ongeveer 3.500 patiënten.

Naast de directe patiëntenzorg is de ICV betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. Ook aan opleiding en scholing van alle medewerkers binnen de ICV wordt veel aandacht besteed.
Video bekijken Scannen

Loop eens een dagje met ons mee

Wil jij ontdekken of werken op de Intensive Care bij jou past? Loop eens een dagje met ons mee! Geef je op door te bellen naar:
•    ICV2: Karin Huigen (regieverpleegkundige Opleiding & Onderwijs) 06-25649197
•    ICV3: Irene Warmolts (zelfde functie): 06-55256946
•    ICV4: Guido Martens (zelfde functie): 06-25649198
 

Titel vacatures
(0)

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt over werken op de Intensive Care van het UMCG

Guido Martens
Regieverpleegkundige opleiding & onderwijs ICV