Werken bij het UMCG

Je eerste dag bij het UMCG

Welkom bij het UMCG! Wat leuk dat je onze collega bent geworden! We vinden het belangrijk dat je goed je weg leert kennen als je hier begint. Letterlijk en figuurlijk. We doen dan ook een hoop om je welkom te heten en om je op weg te helpen met belangrijke zaken.

Indiensttredingsgesprek

Bij het indiensttredingsgesprek krijg je al veel informatie van ons, maar vooral tips voor jouw eerste werkdag. Gebruik dat moment ook om al je vragen te stellen over het werken bij UMCG. Wij doen er alles aan om jou een zo goed mogelijke start te bieden van een succesvolle carrière bij UMCG. 

Introductiedag nieuwe medewerkers

Elke eerste maandag van de maand is er een introductiebijeenkomst voor alle nieuwe collega’s. Of je nu in de directe patiëntenzorg werkt, als secretaresse een afdeling ondersteunt, onderzoeker of PHD-candidate bent of onze personeelsadministratie verzorgt…wij nemen je graag mee in hét verhaal van UMCG. Ook is dit het moment waarop je andere nieuwe collega’s ontmoet en wordt je op de hoogte gebracht van ontwikkelingen in onze organisatie. Onze vrijwilligers nemen je mee voor een prachtige rondleiding door het UMCG, zodat je je al snel écht thuis voelt. Alvast een klein voorproefje? Bekijk hier alvast onze ‘Zie de Mens’-film, zodat je weet waar wij het voor doen. 

Je eigen UMCG-pas

De UMCG-pas is een pas op maat. Dat wil zeggen dat al jouw bevoegdheden op je pas samenhangen met je functie(s) en werkplek. Je gebruikt je pas om je te identificeren, om toegang te krijgen tot bouwdelen, om de fietsenstalling in te komen, om bedrijfskleding te krijgen én als legitimatie om producten uit de personeelswinkel te krijgen. Loop op je eerste werkdag gewoon even langs de collega’s van de ‘Personeelswinkel Service’ om je pas op te halen.

Bedrijfskleding

Wij zorgen ervoor dat je bedrijfskleding krijgt als dat nodig is voor jouw functie of werkzaamheden. Je kunt jouw kleding zelf uit een van de Kledinguitgifteautomaten (KUA) halen. Gedragen kleding lever je weer in bij een van de kleding inname automaten (KIA). Deze automaten vind je op een paar plekken in het ziekenhuis. 

Healthy@Work

Vanaf nu ga je het meemaken…wij hebben ‘Healthy Aging’ hoog op onze prioriteitenlijst staan. Niet alleen voor onze patiënten, maar zeker ook voor jou. Eén keer per maand organiseren wij daarom een Healty@Work-dag om jou te helpen én te stimuleren ook gezond te blijven. De activiteiten die we dan aanbieden zijn divers. Zo kun je een gezondheidscheck laten doen, zijn er yoga-lessen, kun je deelnemen aan lunchwandelingen en serveren onze restaurants éxtra gezonde maaltijden. Healthy@Work als norm voor iedereen!

Privacy

Wij hechten veel belang aan jouw privacy en daarom gaan we zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op ons intranet kun je vanaf je eerste dag meer lezen over hoe wij met jouw gegevens omgaan, maar ook hoe jij als medewerker omgaat met de persoonsgegevens van andere binnen jouw functie (AVG). Om de privacy bewustwording van de medewerkers te bevorderen, is door UMCG een e-learning gemaakt over privacy en informatiebeveiliging die elke nieuwe collega doorloopt. Vraag hier naar bij jouw leidinggevende of zoek naar ‘privacy’ op het UMCG-intranet.

Sandra Pals

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over het werken bij het UMCG.

Sandra Pals Team Recruitment