Werken bij het UMCG

Je eerste dag bij het UMCG

Welkom bij het UMCG, wat leuk dat je onze collega bent geworden! We vinden het belangrijk dat je goed je weg leert kennen als je hier begint. Letterlijk en figuurlijk. We doen dan ook ons best om je welkom te heten en je op weg te helpen met belangrijke zaken.

Indiensttredingsgesprek

Bij het indiensttredingsgesprek krijg je al veel informatie van ons, maar vooral tips voor jouw eerste werkdag. Gebruik dat moment ook om al je vragen te stellen over het werken bij UMCG. Wij doen er alles aan om jou een zo goed mogelijke start te bieden van een succesvolle carrière bij UMCG. 

Introductiedag nieuwe medewerkers

Elke eerste maandag van de maand is er een introductiebijeenkomst voor alle nieuwe collega’s. Of je nu in de directe patiëntenzorg werkt, als secretaresse een afdeling ondersteunt, onderzoeker of PHD-candidate bent of onze personeelsadministratie verzorgt…wij nemen je graag mee in het verhaal van UMCG. Ook is dit het moment waarop je andere nieuwe collega’s ontmoet en wordt je op de hoogte gebracht van ontwikkelingen in onze organisatie. Onze vrijwilligers nemen je mee voor een bijzondere rondleiding door het UMCG, zodat je je al een beetje meer thuis voelt. Alvast een klein voorproefje? Bekijk hier alvast onze ‘Zie de Mens’-film, zodat je weet waar wij het voor doen. 

Je eigen UMCG-pas

De UMCG-pas is een pas op maat. Dat wil zeggen dat al jouw bevoegdheden op je pas samenhangen met je functie(s) en werkplek. Je gebruikt je pas om je te identificeren, om toegang te krijgen tot bouwdelen, om de fietsenstalling in te komen, om bedrijfskleding te krijgen en om producten uit de personeelswinkel te krijgen. Op je eerste werkdag kun je bij de Personeelswinkel in de winkelstraat je pas ophalen.

Bedrijfskleding

Wij zorgen ervoor dat je bedrijfskleding krijgt als dat nodig is voor jouw functie of werkzaamheden. Je kunt jouw kleding zelf uit een van de kleding uitgifte automaten (KUA) halen. Na je dienst lever je de kleding weer in bij een van de kleding inname automaten (KIA). 

Healthy@Work

Werken in het UMCG betekent werken in een dynamische organisatie. Een omgeving waar je bijdraagt aan betekenisvol werk, waar je als medewerker veel plezier aan kunt beleven. Het is ook een werkomgeving die de nodige eisen stelt en waarin het belangrijk is om regelmatig aandacht te besteden aan je eigen gesteldheid. Hiervoor ondersteunen we jou met ons Healthy@Work programma. 

Contact over de introductie

Wil je contact over de introductie bij het UMCG? Stuur dan een mailtje naar de collega's die de introductie organiseren via: [email protected].

Alvast veel (werk)plezier gewenst in het UMCG!

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over het werken bij het UMCG.

Sandra Team Recruitment