Vacatures

Research Analist (HLO) voor preklinisch cardiologisch onderzoek

24 - 36 uur per week
Salaris:
€2422 - €3712

Reageer t/m 15 July

Geplaatst op

Wil jij meewerken aan onderzoek dat het leven van patiënten op termijn kan verbeteren en heeft het hart jou altijd al gefascineerd? Lees dan vooral verder, want het onderzoeksteam van de experimentele cardiologie is op zoek naar enthousiaste analisten die dit team kunnen versterken.

Werkomgeving

Je gaat aan de slag op de afdeling Cardiologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Een dynamische afdeling waar onderzoek en de praktijk met elkaar vervlochten zijn in het Cardiology Research Institute. In dit research instituut komen verschillende cardiologische onderzoekslijnen bijeen. Als analist wordt je ingezet voor de preklinische onderzoeksactiviteiten, zoals celbiologisch onderzoek en proefdierstudies, maar ook onderzoek van humane klinische samples. Klik hier voor meer informatie over de afdeling.

Functiebeschrijving

Als research analist maak je deel uit van de sectie Experimentele Cardiologie van de afdeling Cardiologie. Na een inwerktraject, wordt je ingezet voor de preklinische onderzoeksactiviteiten van verschillende onderzoekslijnen. Hierbij wordt een breed scala aan technieken gebruikt, waaronder histologische, genetische en biochemische analyses aan hartweefsel. Voor dit onderzoek is ook affiniteit met celbiologie en/of proefdieronderzoek een vereiste. Er wordt onder andere onderzoek gedaan naar overerfbare genetische hartaandoeningen en naar hartfalen waarvoor cel modellen, maar ook specifieke proefdiermodellen (muis, rat) worden gebruikt. Ook cardiale imaging technieken, zoals echocardiografie worden hierbij gebruikt. Daarnaast verricht je bijkomende algemene ondersteunde taken, zoals dagelijks onderhoud van apparatuur, beheer van voorraden, het schrijven van protocollen en gerelateerde administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde HLO-opleiding (biologie/biomedisch), of een gelijkwaardige opleiding.
  • Een proefdier kwalificatie (artikel 13) en/of ervaring met celbiologie.
  • Ervaring met moleculaire en histologische technieken.
  • Affiniteit met cardiologisch onderzoek.

Daarnaast beschik je over:

  • goede communicatieve eigenschappen, ook in het Engels;
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • betrokkenheid.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij?

Er zijn twee plekken beschikbaar:

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst (project) voor de duur van een jaar (36 uur per week), met kans op verlenging tot 3 jaar.
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (24 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van het takenpakket waarop je wordt ingezet, maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) of maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Voor vragen over de functie

Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, vinden we het leuk om van je te horen. Neem gerust contact op.

dhr. dr. H. Silljé wetenschappelijk hoofd Experimentele Cardiologie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 15 juli 2020.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Solliciteer

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over werken bij het UMCG.

Vera Heijnen
Vera Heijnen Team Recruitment