Vacatures

Klinisch Perfusionist

36 uur per week

Reageer t/m 19 juli

Geplaatst op

Werkomgeving

Als klinisch perfusionist werk je binnen het Hartcentrum van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), op de afdeling Extra Corporale Circulatie (ECC). Binnen het Hartcentrum zijn 4 cardiochirurgische operatiekamers waar jaarlijks rond de 1000 open-hart operaties worden uitgevoerd. Daarnaast werk je op de afdelingen Hartcatheterisatie, Intensive Care (volwassenen en kinderen), Oncologie en op de Spoedeisende Hulp. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, waarbij onze werkomgeving zeer dynamisch is met hoog complexe cardiothoaracale ingrepen wat veel flexibiliteit vraagt.

Wij zijn een dynamische afdeling, waar ook ruimte is voor onderzoek, begeleiding van studenten en de nodige ontwikkelingen van alle uitlopers binnen ons vakgebied.

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de Extracorporale Circulatie bij coronair- en klepoperaties, chirurgie aan de grote vaten (waaronder electieve aortaboogchirurgie), hart- en longtransplantaties en congenitale hartchirurgie. Verder ondersteunen wij bij minimaal invasieve ingrepen (o.a. Heartport procedures), Heartmate III en LVAD en RVAD( centrimag) implantaties. Op de verschillende Intensive Care units worden jaarlijks zo'n 75 patiënten met ECLS door ons ondersteund en dit aantal is nog steeds groeiende. De congenitale chirurgie heeft z’n team uitgebreid en is volop in ontwikkeling. Op de Hybride catheterisatie-/operatiekamer werken wij samen met de cardiochirurgie en de cardiologie aan complexe casuïstiek. Wekelijks vind je bij ons oncologische ingrepen waarbij we HIPEC en geïsoleerde extremiteiten perfusies uitvoeren. Op het OK-complex is een OPR (orgaan preservatie & rescue unit) ingericht voor ex vivo perfusies van longen, hart, lever, nier of pancreas ter beoordeling voor transplantatie. Daarbij is de input van klinisch perfusionisten groeiende; aan de samenwerking wordt momenteel actief gewerkt. Bereikbaarheidsdiensten worden ingevuld met 2 klinisch perfusionisten.

Wat vragen wij

  • Een CZO diploma klinisch perfusionist met NeSECC erkenning.
  • Een enthousiaste, stressbestendige en initiatiefrijke persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in groepsverband goed functioneert.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden met daarbij een groot doorzettingsvermogen.
  • Bereid om te verhuizen, indien nodig, voor het verrichten van bereikbaarheidsdiensten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een veelzijdige baan, voor 36 uur per week, in een dynamische stad en in een uniek academisch centrum. Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring wordt een passend salarisaanbod gedaan. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Wil je meer weten of eerst een keer komen kijken, dan nodigen wij je graag uit voor uitleg en een rondleiding. Je kunt hiervoor contact opnemen met onderstaande contactpersoon:

  • mw. P. Vos, hoofd klinisch perfusionist , telefoonnummer: (050) 361 6161 en vragen naar toestel 46097, e-mailadres: p.vos@umcg.nl (e-mailadres niet gebruiken voor sollicitaties)

Voor vragen over de functie

Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, vinden we het leuk om van je te horen. Neem gerust contact op.

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 19 juli 2020.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Solliciteer

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over werken bij het UMCG.

Vera Heijnen
Vera Heijnen Team Recruitment