Vacatures

ANIOS Hematologie

46 uur per week
Salaris:
€3649 - €5037

Reageer t/m 2 augustus

Geplaatst op

Werkomgeving

De afdeling Hematologie is onderdeel van het UMCG Comprehensive Cancer Center. De afdeling biedt zorg aan patiënten met hematologische ziekten in de volle breedte van het vak. Daarnaast is ieder staflid verantwoordelijk voor een specifiek competentiegebied van de hematologie (benigne, transplantatie, myeloïd, lymfoïd, multipel myeloom of infecties bij immuun-gecompromitteerde patiënten). De afdeling heeft 47 klinische bedden en 19 stafleden (16 hematologen, 1 infectioloog, 1 moleculair bioloog en 1 immunoloog), 2 junior stafleden en 2-3 fellows. Het is onze ambitie om zowel hoogwaardige klinische zorg te leveren, als ook origineel en internationaal competitief toponderzoek te doen. We streven naar participatie in (inter)nationale studies en bouwen aan een fase I/II unit. Op het eigen laboratorium voor experimentele hematologie vindt basaal en translationeel onderzoek plaats. Zoals blijkt uit onze website, www.hematologiegroningen.nl, proberen we zo transparant mogelijk te werken.

Functiebeschrijving

  • Je gaat werken op de verpleegafdeling E2 en/of B4 van de afdeling Hematologie.
  • Je zorgt voor hematologische patiënten tijdens hun opname- of behandelfase, onder supervisie van een internist-hematoloog.
  • Je werkt onder supervisie van een specialist en werkt nauw samen met andere zorgverleners en neemt deel aan interdisciplinaire patiëntenbesprekingen.

Wat vragen wij

Wij zoeken een afgestudeerde basisarts met aantoonbare interesse in de hematologie. Uiteraard ben je BIG geregistreerd, een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en houdt je van hectiek en drukte.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een fulltime functie voor gemiddeld 46 uur per week; in eerste instantie voor de periode van een jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 5.037,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Voor vragen over de functie

Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, vinden we het leuk om van je te horen. Neem gerust contact op.

dhr. dr. W.W.H. Roeloffzen chef de clinique afdeling Hematologie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 2 augustus 2020.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Solliciteer

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over werken bij het UMCG.

Vera Heijnen
Vera Heijnen Team Recruitment